Saculeti cu pui si ciuperci

de ryta in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2014 | 5592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr aluat de clatite:
  • 1/2 l lapte sau sifon
  • 3 oua
  • faina se adauga pana ce obtii consistenta unei smantani subtiri
  • un praf de sare
  • Ptr umplutura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 piept de pui fiert si taiat in cubulete
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 lingura bulion
  • 1 legatura marar
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saculeti cu pui si ciuperci:

Se face aluatul de clatite si se coc clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei dupa care se adauga pieptul de pui taiat in cubulete.Se lasa sa se inabuse dupa care se adauga ciupercile feliate. La final se adauga bulionul si mararul tocat si se da un praf de sare si piper dupa gust.

Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci si se strange deausupra foaia de clatita incat sa obtii un saculet.Se leaga saculetii cu fire de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saculeti cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana